Actie

HAPPY HOURSUSHI TIME!!!35% KORTING

  Let op onze aanbiedingen!

HAPPY HOUR SUSHI TIME!!!

35% korting op alle verse sushi's Deze actie geldt alleen voor afhaal en bezorgingen van 21.00 tot 21:45 uur. Voor bezorgingen van deze Happy Hour actie brengen wij €2,50 in rekening ongeacht het bedrag. Het minimale bedrag aan bestelling bedraagt echter wel €15,00.

Japanse afhaal menukaart

Lees verder

Privacyverklaring

Tang Dynastie B.V., gevestigd aan Sumatraweg 2 1335 JM - Almere, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens:http://www.tang-dynastie.nlSumatraweg 21335 JM - AlmereTel. 036 521 3010 Yukha. Tang. is de Functionaris Gegevensbescherming van Tang Dynastie B.V. Hij/zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Persoonsgegevens die wij verwerken Tang Dynastie B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Voor- en achternaam Telefoonnummer E-mailadres Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk) Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken Tang Dynastie B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren Tang Dynastie B.V. analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren. Geautomatiseerde besluitvorming Tang Dynastie B.V. neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Tang Dynastie B.V.) tussen zit. Tang Dynastie B.V. gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene] Hoe lang we persoonsgegevens bewaren Tang Dynastie B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden Delen van persoonsgegevens met derden Tang Dynastie B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken Tang Dynastie B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Tang Dynastie B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/   Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Tang Dynastie B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Tang Dynastie B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen Tang Dynastie B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees verder

Huisregels

Huisdieren zijn niet toegestaan. Wel buiten op het terras of parkeerterrein. Ook is het niet toegestaan om eigen drinken en eten mee te nemen en deze te nuttigen in ons restaurant. Voor baby's en peuters is dit uiteraard wel toegestaan. In ons restaurant wordt geen kraanwater geserveerd, behalve bij het innemen van medicijnen. Bij reclamaties geven wij geen geld terug. Reclamaties alleen op de dag van betaling. U kunt wel een tegoedbon of andere gerechten terugkrijgen. Er zijn camera's in en om ons restaurant om uw en onze eigendom en veiligheid te waarborgen. Parkeren op ons parkeerterrein is gratis, maar wel op eigen risico. Onze toiletten zijn alleen toegankelijk voor onze (afhaal)gasten. Vergeten af te rekenen, dan doen wij aangifte bij de politie. Bovendien wordt er €150,00 extra als administratiekosten in rekening gebracht. Bent u niet tevreden of loopt er iets niet naar uw wens, laat het ons weten (via mail, telefoon of persoonlijk). Met deze feedback, kunnen wij onze service verbeteren. Graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Team Tang Dynastie

Lees verder

Reserveren

We kijken ernaar uit om u te ontvangen in ons restaurant..

Reserveer gemakkelijk een tafel online middels het onderstaande formulier. Laat ons weten wanneer, hoe laat en met hoeveel personen (ook kinderen van 0 tot 3 jaar meetellen) u komt. Nadat uw aanvraag is ontvangen, krijgt u een mailtje met een bevestiging. Uiteraard kunt u uw reservering ook telefonisch doorgeven. In dat geval bel 036-521 3010. Vanaf 16:00 tot 22:00 kunnen wij uw mail niet lezen. Voor reservering tijdens dit tijdstip kunt u het beste even bellen: 036-521 3010.

OPENINGSTIJDEN Elke dag open van 12:00 t/m 22:00uur (keuken). Laatste bezorging is om 21:30 en laatste bestelling voor afhaal is om 21:55. Voor restaurant is de laatste bestelronde om 21:45 voor de warme gerechten. De bar is na 22:00 nog open voor dessert, koffie of thee.  Ook tijdens feestdagen zijn wij elke dag geopend. 24 december is onze keuken open van 12.00 tot 22:00 25 en 26 december is onze keuken open tot 23.00 31 december is onze keuken open tot 20.00. Nieuwjaarsdag open van 12.00 tot 22.00

036-521-3010

Lees verder

HOME      IMPRESSIE      ACTUEEL      FACILITEITEN      BEZORGING      ONLINE BESTELLEN      CONTACT

© Tang Dynastie - Ontwerp & realisatie - WSonline